Dromen komen echt uit in deze raceauto

Bed

Of je nu een jongen of een meisje hebt, ieder kind droomt ervan om eens te rijden in een raceauto. Met dit kinderbed auto komt die droom al een klein beetje uit, het kinderbed heeft namelijk zijpanelen waarop een raceauto is afgebeeld. Je kinderen zullen racen om zo snel mogelijk in bed te liggen, dromend naar de finish toe. Je kind beleeft als het ware een formule 1 race.

Gratis lattenbodem en matras erbij geleverd

Het kinderbed is een volgende stap van je zoon of dochter, van de wieg naar een echt peuterbed toe. De lattenbodem en het matras, welke op maat zijn gemaakt worden gratis bij dit bed geleverd. Zoeken naar een passende bodem of matras hoef je niet meer te doen. Eenvoudig kan je kind het bed inkruipen omdat deze lekker laag is, let dus goed op want voor je het weet ligt hij of zij weer in bed.

Het kinderbed is gemaakt van goede materialen

Je kind slaapt altijd in een veilige omgeving omdat het bed is gemaakt van de beste materialen. Alle kleuren en materialen zijn niet toxisch, zo slaap je als ouder ook met een gerust hart. Het matras wat bij het kinderbed wordt geleverd is gemaakt van zeven centimeter dik schuim. Dit geef je kind een goede lighouding, het matras vormt zich naar het lichaam van je zoon of dochter.

Kinderbed

Betaalbaar en goed

Een kinderbed moet voor ieder kind bereikbaar zijn is onze mening, daarom zijn de prijzen van onze kinderbedden voor iedere ouder betaalbaar. Ieder kind in welke laag van de bevolking ook heeft recht op een leuk en goed bed. Dit bed kost een stuk minder dan je zou denken, misschien is er nog wel iets over om wat anders voor de kinderkamer erbij te kopen?