Ook direct woning verkopen?

Brecheisen

BrecheisenWilt u ook verhuizen? Bent u op zoek naar een makelaar die u helpt om uw woning direct verkopen? Dan bent u bij Brecheisen aan het juiste adres!

Ik en mijn vriend woonden al enkele jaren in ons appartement. We wilden graag verhuizen en dichter bij ons werk, vrienden en familie wonen. Direct woning verkopen zou vast niet lukken, dus we durfden nog niet te gaan zoeken naar een nieuw huis. We wilden geen dubbele lasten, dus het was voor ons belangrijk om eerst het appartement te verkopen voordat we echt op zoek gingen. We gingen op zoek naar een makelaar die ons verder kon helpen. Bij Brecheisen vonden we die!

Onze woning snel verkocht
Dankzij de hulp van de makelaar was ons appartement snel verkocht. Bij de vrijblijvende kennismaking hadden we een goede klik met de makelaar en bespraken we onze wensen, de mogelijkheden en adviezen van de makelaar betreffende de verkoopprijs en verkoopstrategie. Daarna ging het snel. Om onze woning direct te verkopen leverden wij alle informatie aan en zorgde de makelaar voor een plattegrond, mooie foto’s en video’s van ons appartement welke al snel op Funda te vinden was. Ook werd ons huis actief aangeprezen door de makelaar bij buren en bij klanten in hun bestand.

Brecheisen

Al snel kwamen de eerste bezichtigingen, en de tweede kijkers waren zo enthousiast dat ze onze woning wilden kopen! Al met al heeft ons appartement nog geen twee maanden te koop gestaan. En dat terwijl er nog best veel aan het appartement moest gebeuren. Dankzij de inzet van de makelaar om ons huis in de markt aan te prijzen, en diens inspanning en enthousiasme over ons huis bij de bezichtiging was het gelukt!

Het contact met de makelaar verliep zeer prettig en we zijn heel blij dat ons woning zo snel werd verkocht. Wilt u ook direct woning verkopen? Zoekt u nog een goede makelaar? Brecheisen raad ik u graag aan!