Saunabouw door Bodyfit in Zeewolde

Bodyfit

Ben jij op zoek naar een sauna of infraroodcabine? Saunabouw door Bodyfit helpt je om jouw droomsauna te realiseren. Bij Bodyfit kun je terecht voor de ontwikkeling, productie en levering van sauna’s en infraroodcabines. Hoogwaardige kwaliteit, uitstekende service en jarenlange ervaring. Dat is wat Bodyfit te bieden heeft.

Saunabouw door Bodyfit voor bedrijven en particulieren

Saunabouw door BodyfitNiet alleen wellnesscentra, hotels of sportscholen kunnen bij Bodyfit terecht. Saunabouw door Bodyfit wordt ook toegepast voor particulieren. Genieten van een sauna in je eigen huis of tuin. Je kunt kiezen voor standaard modellen of voor maatwerk. Zeker wanneer je specifieke wensen hebt of in je ruimte beperkt wordt door de afmetingen is een op maat gemaakte sauna vaak een goede keuze.

Maatwerk

SaunaBij maatwerk wordt aan de hand van jouw wensen eerst een ontwerptekening gemaakt. Hiervoor is het dus nodig om ook de juiste afmetingen te weten waar je de sauna wilt laten plaatsen.  Als het ontwerp akkoord is dan wordt de sauna geproduceerd. Je kunt helemaal zelf bepalen hoe jouw sauna er uit gaat zien. Van de gebruikte materialen tot de indeling en inrichting. Natuurlijk denken de specialisten van Bodyfit met je mee en zullen je desgewenst adviseren over de mogelijkheden voor jouw specifieke situatie.

Saunabouw door Bodyfit beschikt over een eigen fabriek en showroom. Je wordt tijdens het hele project begeleid door Bodyfit. Vanaf de eerste tekening tot de daadwerkelijk bouw en installatie. Want ook dat regelt Bodyfit voor je.

Showroom

Ben jij ook geïnteresseerd in een sauna van Bodyfit? Breng dan eens een bezoek aan de showroom in Zeewolde. Hier kun je rustig rondkijken en inspiratie opdoen. De deskundige medewerkers helpen je graag verder en kunnen je desgewenst voorzien van een goed advies. Ook kun je terecht voor adviesgesprek over een maatwerk sauna. Heb je nog vragen? Dan kun je natuurlijk ook altijd even telefonisch contact opnemen.