Tip: Ga voor een kast op maat van https://www.robbrandtdesign.nl/

Iedereen vernieuwd wel eens zijn of haar meubels in huis. Zo zijn tenslotte alle meubels wel een keer aan vervanging toe. Dit kan komen door veroudering of omdat de eigenaar van de meubels een keer wat anders in huis wil hebben staan. Net zoals wij, mijn vrouw en ik. Onze oude kast was nog in top staat alleen irriteerde wij ons aan de stijl van de kast. Het was niet meer van deze tijd en daarom besloten we opzoek te gaan naar een mooie kast. Wel een speciale kast want de kast moest er een op maat zijn.

‘’ … besloten te vragen naar meer informatie over de kasten’’

Een kast die wel van de tijd is, is moeilijk te vinden als je niet weet wat nou precies je eigen huisstijl is. Je moet dan gewoon op kasten af stappen die erg modieus en nieuw zijn. Dat was dan ook de reden dat we de beslissing maakten om langs te gaan bij https://www.robbrandtdesign.nl/. We gingen langs en lieten ons verrassen door de mooie voorbeelden van de ontwerper. Een paar voorbeelden vonden we wel heel erg mooi. We besloten te vragen naar meer informatie.

‘’Kast in het echt nog mooier’’

Uiteindelijk, nadat we een gesprek hadden bij https://www.robbrandtdesign.nl/, kwamen we tot het besluit om een zwarte Lundia kast te laten maken op maat. Hiermee ging de ontwerper akkoord en hij schetste een mooi ontwerp. Toen het ontwerp af was, vertelde we https://www.robbrandtdesign.nl/ dat het in orde was en dat we geen mooiere kast voor bij ons in de woonkamer konden voorstellen. Dit was dan ook echt zo want het ontwerp was daadwerkelijk prachtig! Binnen enkele weken was de kast klaar voor gebruik! De kast was in het echt nog mooier dan op het ontwerp. Wat een geluk!