Zeer professionele cv monteur in Rotterdam

cv monteur in Rotterdam

Op zoek naar een goede cv monteur in Rotterdam, dan ben je bij Rolink aan het juiste adres.  Zowel voor onderhoud als reparatie kan je deze monteur 24/7 inschakelen. Je hoopt het nooit nodig te hebben, maar het is wel een fijn idee als je een keer in de kou zit, dat je er een monteur erbij kan halen. 

Voor een tijd terug kwam ik laat in een weekend thuis van een avondje stappen. Het was een druilige dag en daarom wilde ik graag onder de douche stappen. Helaas kwam er alleen maar koud water uit de kraan. cv monteur in Rotterdam

Probleem verholpen door de cv monteur in Rotterdam

Omdat ik veel te moe was om nog actie te ondernemen, ben ik maar naar bed gegaan. De volgende dag, zondag, heb ik naar de cv monteur in Rotterdam gebeld. Normaal zal je denken dat je het hele weekend in de kou kan blijven zitten en maandag pas een monteur kan bellen.  Gelukkig is dat bij het bedrijf van Rolink niet het geval. Zij weten als geen ander hoe het vervelend is als de ketel i huis het begeven heeft. Diezelfde dag was er nog iemand langsgekomen en heeft mijn ketel kunnen maken. Eindelijk weer onder een heerlijk warm douche kunnen staan.